Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Als we duurzamer willen eten, dan moet de perceptie van luxe veranderen. Er is immers veel meer onder de zon dan kaviaar, eend en kreeft. Met tong- én oogstrelende gerechten boordevol kleur, structuur en smaak, mist absoluut niemand het vlees of de vis.
Vegetarische gerechten zijn al lang niet meer weg te denken van de kaart. Maar 100% plantaardig koken is voor velen nog best een uitdaging. Zonde, want juist groenten en kruiden geven kleur, geur en smaak aan elk willekeurig gerecht.
Deze gerechten zijn 100% vegan, maar leveren niets in op smaak. Volwaardige plantbased recepten waarbij gebruik is gemaakt van creatieve technieken om 'simpele groenten' de perfecte smaak te geven.
Deze risotto is bereid in een zelfgemaakte, sterke en kruidige tomatenbouillon. Gefrituurde uienringen, gefrituurde salieblaadjes, gebakken cherrytomaatjes en plakjes truffel geven een luxe gevoel.
Drie verschillende bereidingen van rode, gele en chioggiabiet: gepoft, friszuur gemarineerd en in olie gebakken. Aardbeien, bloedzuring, munt en roze peper maken het af, ook visueel.
De witte asperges worden in de oven gekonfijt met sesamolie, de groene asperges worden rauw gegeten. Bijzonder aan dit gerecht is de zelfgemaakte vegan ‘xo-saus’, die onder meer door de shiitakes veel umami aan het gerecht geeft.
De meringue wordt gemaakt van het lekvocht van kikkererwten, de granita van Martini en tonic. Samen geven ze een unieke smaak aan de - met tijm, venkelzaad en steranijs gekookte - venkelplakken. Goudpoeder zorgt voor extra, visueel spektakel.
Groener dan dit wordt het niet: een heerlijke, zomerse gazpacho van venkel, bleekselderij, groene tomaten en groene paprika. Ook de garnering is groen en heerlijk zomers en fris: erwten, bonen, peultjes, komkommer en kervel.
Geschaafde wortellinten worden door ijswater in 3 uur tijd heerlijk crunchy. Artisjokcrème en mieriksworteldressing geven dit gerecht vervolgens een aangename kick. De bloemetjes zorgen voor het ultieme zomergevoel.