Culinaire trend

Tray bake!

Tray bakes zijn gemakkelijk te maken en zien er geweldig uit op tafel. Zet ze op het menu en bespaar kostbare tijd. 

Blog tray bake

Ze zijn een serieuze tijdsbesparing voor elke chef: traybakes. Ze zijn makkelijk te maken, lenen zich voor de meest uiteenlopende toepassingen en last but not least: ze zien er ook fantastisch uit op tafel.

Recepten

Op de bakplaat kun je de meest uiteenlopende, complete gerechten bereiden: paëlla, lamsbout met groenten en natuurlijk een zoete crumble als nagerecht.

Zalm met gnocchi en kool

Zalm uit de oven is altijd een goed idee. De combinatie met gnocchi is verrassend en erg geslaagd. Spitskool, bimi en citroen brengen het geheel samen.

Paella plus

Goed gevuld, goed op smaak en goed in balans: deze paella heeft het allemaal. Van kip tot mosselen en van garnalen tot kokkels, er is voor elke tafelgenoot wat wils.

LAMSBOUT MET KRIELTJES EN WORTELS

Ook al zo’n fantastische klassieker: lamsbout uit de oven. Hij wordt gekruid met rozemarijn en salie, begeleid door worteltjes en krieltjes en geserveerd met een heerlijk fris kappertjes-muntsausje.

Producten uit deze recepten

Meer culinaire trends