Culinaire trend

Lunch basics +

Ontdek hoe je zes klassieke lunchgerechten naar een hoger niveau tilt, door slim gebruik te maken van convenience.

Blog lunch basics +

Klassieke lunchgerechten naar een hoger niveau tillen complex? Niet als je slim inkoopt en gaat voor een basis waar je zelf niet veel meer aan hoeft te doen. Op het bord lijkt het alsof er veel tijd inzit, maar in de keuken weten we wel beter!

Recepten

Bekende lunchgerechten (drie keer zoet, drie keer hartig) worden naar een hoger niveau getild. Met een inspirerende hoofdrol voor kant-en-klare producten.

WENTELTEEFJES VAN BRIOCHE MET DULCE DE LECHE EN TROPISCH FRUIT

Met recht een klassieker, maar nu van zalig zacht en zoet briochebrood uit de diepvries. Erbij de trendy dulce de leche en tropische fruittonen van mango, physalis, carambola en passievrucht.

THAISE SALADE MET GESTOOMDE COQUILLES

Een beauty van een lunchgerecht, zowel qua uiterlijk als qua smaak. Frisse kleuren, sappige coquilles en een heerlijke kruidige salade met tonen van citrus maken van dit gerecht een uitgebalanceerd geheel.

PANNENKOEKEN MET HANGOP EN NOTEN

Geliefd bij jong en oud: pannenkoeken. Door ze te serveren met frisse, romige hangop en knapperige nootjes en ze rijkelijk te besprenkelen met honing krijgen ze extra cachet.

ARTISJOKKENSOEP MET GEROOKTE OLIJFOLIE

Een romige soep van in bouillon gekookte, gepureerde artisjokkenbodems. De soep wordt geserveerd met prettig romige ricotta, gemengd met gerookte olie. Het resultaat is verrassend van smaak. Roze peper geeft er nog een extra geraffineerde toets aan.

Producten uit deze recepten

Meer culinaire trends