Raclette & Fondue

Racletten en fonduen zijn, net als gourmetten, geliefde tradities tijdens feestdagen. Heer1ijk samen tafelen, samen genieten. Zoals vroeger, maar dan met eigentijdse gerechten. Laat zien wat je in je mars hebt en pak uit. 

RACLETTE

Pak uit met dit recept met krieltjes, gebakken in eendenvet of serveer verschillende soorten charcuterie om eindeloos te variëren. 

FONDUE

Serveer bij deze fondue met truffel en paddenstoelen huisgemaakte truffeltoastjes. Zo geef je een luxe twist aan een bekende klassieker.

JAPANSE FONDUE

Ga voor een Oosters tintje met shabushabu-fondue. Plaats verschilende kommetjes en schalen met groenten en vlees op tafel, die je gezellig samen aan tafel gaart in een runderbouillon.

Raclette & fondue recepten

MEER MET KAAS

Met kaasfondue kun je volop variëren. Ga bijvoorbeeld voor bijzondere smaakaccenten van chorizo of truffel. Wil je meer met kaas? Ga dan voor een kaasplankje en serveer daarbij de lekkerste garnituren.

MEER MET CHOCOLADE

De lekkerste chocotadelondue maak je zelf. Voeg een crunchy topping toe, of geef een extra smaakaccent met een scheutje likeur. Maar met chocolade maak je natuurlijk nog veel meer heerlijke desserts. 

MEER MET FUNCOOKING

Met funcooking kunnen je gasten uitgebreid tafelen. Varieer eindeloos met de pizzarette, sluit je diner af met een caramelfontein of ga voor avondvullend gourmetten.