Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Het herfstseizoen levert volop mooie en robuuste ingrediënten die vragen om smaakvolle bereidingen en pairings. We inspireren je dit najaar graag met ons assortiment en de mooiste herfstgerechten en borrelhapjes waarbij ook de begeleidende dranken niet ontbreken.
Denk je aan het najaar, dan denk je aan wild. Wild kent vele toepassingen en is erg veelzijdig. Wat dacht je van wilde eend met rodewijn vinaigrette en kweepeer, of een heerlijk stukje hertenrug? Verrassen in het najaar doe je met wild.
De herfst brengt prachtige seizoensproducten met zich mee om smaakvolle, robuuste gerechten mee te maken. Laat je inspireren! De mogelijkheden in de herfst zijn eindeloos, dus leef je uit met smaakvolle bereidingen van de mooiste ingrediënten.
Herfst is dé tijd voor lekkere bokbieren, volle wijnen en heerlijke hotdrinks. Ben je op zoek naar de perfecte pairing voor bij je diner, of een heerlijk najaarsdrankje voor bij de borrel? Sligro biedt volop inspiratie met de lekkerste dranken voor het herfstseizoen.
Een heerlijk potje van herfstgroenten en belugalinzen begeleidt de perfect gebraden reebout. Smaakmakers als salie en roze peper geven een verfijnd accent.
Heerlijk herfstig: eendenfilet met een mix van gebakken paddenstoelen en churros van polenta. Erbij een zalige mix van bitter en zoetzuur in de dressing van Geuzebier en fruitazijn.
In dit gerecht drie hinten van zoet: in de fruittonen van het bier, in de pompoen en in de knapperige, gebakken salie. Een buitengewoon smakelijke combinatie met het pulled everzwijn.
Kruidig en op-en-top herfst: door het reevlees te vacumeren met een heerlijke specerijencoating ontstaat een zalige smaak. Gerookte kastanjes en bockbier vervolmaken het herfstgevoel.