Smelly flammkuchen

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
25 minuten

Bereidingswijze

  1. Bestrijk 4 flammkuchen met de crème fraîche. Verdeel hier de uiringen, knoflook en kummel over en bestrooi met de Gruyère. Snijd de Munster in stukjes en leg het er her en der tussen. Bak de flammkuchen in circa 10 min gaar en goudbruin in een oven van 200°C.
  2. Schep er wat kleine lepeltjes bramenchutney op en verdeel de waterkers erover. Serveer direct.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 kleine ovale flammkuchen (diepvries)
  • 200 g crème fraîche
  • 1 flinke ui, in flinterdunne ringen
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 tl kummel
  • 150 g grotgerijpte gruyère, geraspt
  • 220 g rauwmelkse Munster
  • 4 el bramenchutney
  • enkele takjes waterkers, gewassen en geplukt

Publicatie datum: 17 augustus 2022

Gerelateerde recepten