Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Spuit een klein beetje roomkaas op het bord en leg hier een stuk Pergamena Alla cipolla op van ongeveer 10 x 10 cm.
Leg hier een plakje gerookte zalm en plakjes avocado op en top af met roomkaas. Leg hier weer een stuk Pergamena Alla cipolla bovenop van ongeveer 10 x 10 cm.
Herhaal stap 2 om een tweede laag te maken.
Top de bovenste laag af met gerookte zalm, avocado, tuinkers en rode sla en druppel olijfolie over de Millefeuille.