Bread pudding broiche

Bread pudding broiche met gekarameliseerde ananasstukjes

Gang
Nagerecht Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 250 ºC.
  2. Schil de ananas en verwijder de kern.
  3. Snij de ananas in stukjes.
  4. Verwarm een pan met water en voeg kristalsuiker toe.
  5. Laat de suiker smelten.
  6. Voeg de stukjes ananas toe aan het suiker mengsel en laat deze op laag vuur karameliseren.
  7. Snij het suikerbrood in plakken en kruimel deze vervolgens in een bak.
  8. Voeg de Crème brûlée toe aan de bak met suikerbroodkruimels en roer deze door.
  9. Leg het broodmengsel in een ovenschaal en plaats deze voor 5 minuten in de oven.
  10. Haal het brood uit de oven en verdeel de ananasblokjes over het brood.
  11. Doe de crème fraîche in een spuitzak en spuit hiervan toefjes op de stukjes ananas.
  12. Garneer af met Cress atsina takjes op de crème fraîche.
×

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 250 gram Ananas
  • 10 ml Water
  • 100 gram Kristalsuiker
  • 250 gram Suiker brood
  • 0,5 L Crème brûlée
  • 40 gram Creme fraiche
  • 3 takjes Cress Atsina

Publicatie datum: 22 december 2022

Gerelateerde recepten