Mini Cheesecake met stoofpeer

Mini Cheesecake met kaneel roomijs, stoofpeer en 5-spice. 

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Neem een klein kommetje en meng daarin de 50 gram poedersuiker met de 1/2 theelepel 5-spice. Zeef dit mengsel om klontjes te voorkomen en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de 5-spice.
  2. Plaats de kant-en-klare mini cheesecake in het midden van een dessertbord.
  3. Leg de bol kaneelijs zorgvuldig op de cheesecake.
  4. Garneer de cheesecake vervolgens met de plakjes stoofpeer.
  5. Bestrooi het geheel lichtjes met het frambozenpoeder.
  6. Als laatste stap, drappeer je het 5-spice poedersuikermengsel over de cheesecake en het bord voor een subtiele en kruidige zoetheid.
×

Ingrediënten

  • 1 Maison Niels de Veye mini cheesecake
  • 1 bol kaneelijs
  • 2-4 dunne plakjes stoofpeer (gekoeld en op kamertemperatuur)
  • Frambozencrumble (van gemalen gevriesdroogde frambozen)
  • 50 gram poedersuiker
  • 1/2 theelepel 5-spice (vijfkruidenpoeder)

Publicatie datum: 27 september 2023

Gerelateerde recepten