Mini Cheesecake met rood fruit

Mini Cheesecake met vanille-ijs, rood fruit, meringues en frambozenpuree.

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Plaats de kant-en-klare mini cheesecake centraal op een mooi dessertbord.
  2. Schep de bol vanille-ijs bovenop de cheesecake.
  3. Garneer de cheesecake met de bramen, frambozen en blauwe bessen. Verdeel ze gelijkmatig.
  4. Voeg een paar mini meringues toe tussen het fruit, zodat ze mooi zichtbaar zijn.
  5. Strooi voorzichtig wat frambozenpoeder over de cheesecake en het fruit. Wees hier voorzichtig mee zodat het niet overheerst.
  6. Drappeer de 2 eetlepels Boiron frambozenpuree rond de cheesecake, zodat deze mooi op het bord uitvloeit.
×

Ingrediënten

  • 1 Maison Niels de Veye mini cheesecake
  • 1 bol vanille-ijs
  • 2 bramen
  • 2 frambozen
  • 4 blauwe bessen
  • Enkele mini meringues
  • Frambozenpoeder (van gemalen gevriesdroogde frambozen)
  • 2 eetlepels Boiron frambozenpuree

Publicatie datum: 27 september 2023

producten uit dit recept

Gerelateerde recepten