Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het Cookiebeleid voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Publicatie datum: 16 augustus 2023
XXL Bokkenpootjes met witte chocolade
Bokkenpootjes met witte chocolade en fleur de sel om te delen.
Gevulde chocolade taco's
Chocolade taco met witte chocolademousse, chocolade taco met kokosmousse en limoen, chocolade taco met pittige compote van ananas en chocolademousse.
Panna cotta met witte chocolade en amandel
Panna cotta van amandelmelk met gekaramelliseerde witte chocolade. Geserveerd met gepocheerde kaki en amandelkoek.
Verstopte Dame blanche
Chocoladesaus, geslagen slagroom, vanille-ijs, gezouten-karamelcrunch en Atsina Cress
Garnaal ingerold met kataifi
Garnaal Ingerold met kataifi gegarneerd met limoen, koriander en crispy chili-olie
Chocolademousse met framboos
Chocolademousse met hazelnootcrunch, vanille-ijs en frambozen coulis
Pompoencake
Pompoencake met kaneel. Heerlijk in combinatie met Cuatro Rayas Verdejo Organic.
Voorjaarsstol met vulling van pistache
Tulband gevuld met pistachecrème, gedroogde cranberry’s en pistachenoten
Heerlijke hartige vega croissant
Croissant met een topping van hummus, fetakaas en tahini
Pita met makreelflakes
Een pita gevuld met smaakvolle makreelflakes, knapperige ijsbergsla en rijke paprika-olijventapenade.
Pita met lemon pepper kip
Pita gevuld met sappige Lemon Pepper kipreepjes, frisse ijsbergsla en pittige chipotle mayonaise.
Hartig notenbrood
Notenbrood met Reypenaer kaas, gemarineerd mosterdzaad, tuinkers, Amsterdamse ui en mosterd
Dillemousse met komkommer en gerookte zalm
Debic mascarpone opgeslagen met dille en citroenzeste, afgemaakt met komkommer en zalmsnippers.
Kaneelmousse met speculaas en espresso
Debic mascarpone opgeslagen met kaneel- en poedersuiker, afgemaakt met gebroken speculaaskoek en Jorda espresso crunch
Moelleux van chocolade met appel en vanille
Moelleux van chocolade met vanillesaus, vanille-ijs en gebakken appel met kaneel
Moelleux van chocolade met zwarte knoflook
Moelleux van chocolade met mascarpone, zwarte knoflook en kroepoek van inktvisinkt
Hartige oliebolletjes met garnalen
Oliebollen op basis van soezenbeslag met een vulling van garnalen en Aziatische smaken.
Mini eggs benedict
Briochebrood met gepocheerd kwarteleitje, zure room en tobikokaviaar.
Briochebrood met ritelette van eend
Brioche met een rillette van eend en een mango-gember chutney van geeta’s
Briochebrood met makreel
Brioche met makreelflakes, haringkaviaar, forelkuit, crème fraiche en bieslook
Mini Cheesecake met stoofpeer
Mini Cheesecake met kaneel roomijs, stoofpeer en 5-spice.
Mini Cheesecake met rood fruit
Mini Cheesecake met vanille-ijs, rood fruit, merinques en frambozenpuree.
Millefeuille met zalm en roomkaas
Millefeuille van Pergamena rode ui met gerookte zalm, avocado en roomkaas.
Exotische Savarin chocolade-mango
Savarin chocolade-mango met galets van chocolade en roze peper en coulis van exotisch fruit
Frisse Savarin chocolade-mango
Savarin chocolade mango met melkchocolade saus, limoensorbet, crispy mango en verse munt
Sticky toffee-cashew-cake
Zelf geroosterde cashewnoten worden met dadels, suiker en polentameel fijngemalen. Een royale scheut vegan karamelsaus maakt het af.
Italiaanse bitterkoekjes met tonkaboon
Bitterkoekjes op Italiaanse leest geschoeid en ook nog eens glutenvrij door het gebruik van amandelmeel. Tonkabonen geven er een geraffineerde smaak aan.
Red (lentil) velvet cake
Een cake op basis van rode linzen, suiker en polentameel (glutenvrij). De coating is gemaakt van vegan room en dito roomkaas.
Panna cotta met bereidingen van tomaat
Panna cotta met bouillon van tomaat, gebrande kerstomaatjes en tomatenchutney met een crumble van pistache
Mascarponebar met amarenakersen
Reep van mascarpone met roomijs van vanille en amarenakersen
Sandwich van kaneelparfait met gekarameliseerde appel
Krokant bladerdeeg met kaneelparfait, calvadosappel en jus met karamel-zeezout
Crème brûlée van rozemarijn en citroentijm met lemoncurd
Crème brûlée, geïnfuseerd met rozemarijn en citroentijm. Geserveerd met lemoncurd, seizoensfruit en meringue
Chocolademousse met crème van zwarte knoflook
Quenelle van chocolademousse met een mascarponemousse met zwarte knoflook, crumble van Oreo en koffiejus
Café complet
Twee leuke dessertcomponenten om te serveren als café complet: tiramisu met speculaas en Aziatische panna cotta
Hartige Pinsa
Hartige Pinsa met Tomatensaus, Bresc ratatouille, mozzarella, basilicum pesto, rucola en basilicum
Panna cotta American style
Debic Panna cotta ring met walnoten, maple-walnoot roomijs, gebrande banaan en pecannoot
Panna cotta Asian style
Debic Shapes Panna cotta ring met kokosijs, kokos, limoen, shisho en spekkoek
Carrotcake met zure garnituren
Carrotcake met abrikozenjam, gedroogde abrikoos en lemoncurd
Carrotcake met zoete garnituren
Carrotcake met linten van gesuikerde bospeen, reductie van worstelsap en atsina cress
Debic Shapes Chocolade mousse quenelle met vanilleroom
Debic Shapes Chocolade mousse quenelle met vanilleroom, merengues en pétale chocolat noisette
Debic Shapes Chocolade mousse quenelle met bloedsinaasappel
Debic Shapes Chocolade mousse quenelle met bloedsinaasappel, sinaasappel, vanille-ijs, dragon en witte chocoladesaus
Debic Mascarpone bar over de top
Debic Mascarpone bar over de top: Suikerspin, marshmellow en geschaafde zuurstok
Debic Mascarpone bar Italian
Debic Mascarpone bar: gebrand en getopt met amarettinicrumble en schuim van vanille uit de kidde
Focaccia sandwich
Om in mediterrane sferen te blijven is de focaccia belegd met auberginedip, gegrilde rode en gele paprika, pecorino met gekneusde peperkorrels en een zoete-aardappeldip.
Tramezzini met kip komkommer en kimchi
Deze sandwich bestaat uit drie verschillende lagen: kiprollade, komkommer en kimchi, afgewisseld met een sesamdressing. Kewpie mayonaise zorgt voor de bevestiging van 3 verschillende garneringen aan de buitenzijde.
Plaatpizza met truffel, paddenstoelen en parmaham
Plaatpizza met truffel paddenstoelen en parmaham
Minipita falafel
Minipita met krokante falafel, mini-komkommer en Griekse yoghurt met munt
Omelette Sibérienne
Omelette Sibérienne van kokos en vanille met frambozen, frambozengel en bladgoud
Vegan brownie met stoofpeer en sorbet van peer
Vegan brownie met stoofpeer, sorbet van peer, vegan speltsiroop en een crumble van Oreo (oreo is vegan)
Over de top wafels
Een recept met kant en klare wafelmix waarmee je zelf volop kunt variëren en er zelf allerlei soorten garnituur aan toe kunt voegen.
Pavlova met mascarponecrème
Pavlova met mascarponecrème, rood fruit, couilis van rood fruit en verse dragon
Scones met framboos en kroepoek van rozenwater
Scones met bevroren framboos, kroepoek van rosenwater en mascarponecrème
Hartige tartalette Mexico
Hartige tartalette ‘Mexico’ gebrande maïs, popcorn en koriander.
Hartige en zoete croissant
Hartige croissant met bacon, gepocheerd ei en luchtige Hollandaise Zoete croissant met nutella witte chocolade met framboos en merengue
Wentelteefje van krentenbrood, gedroogde appel en advocaat
Gebakken wentelteefje van krentenbrood met 5 spice suiker, advocaat en gedroogde appel