Moelleux van chocolade met zwarte knoflook

Moelleux van chocolade met mascarpone, zwarte knoflook en kroepoek van inktvisinkt

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
25 minuten
Oventijd
16 minuten

Bereidingswijze

  1. In een mengkom, combineer 100 gram geslagen marscapone met 2 theelepels Bresc zwarte knoflookpuree. Meng goed totdat de puree volledig is geïntegreerd in de marscapone en zet dit mengsel opzij.
  2. Voor de oven: Verwarm de Moelleux 16 minuten in een voorverwarmde oven op 180 ℃. Als alternatief, voor de magnetron: Verwarm de Moelleux 40 tot 50 seconden op 750 watt.
  3. Plaats de warme Moelleux in het midden van een dessertbord.
  4. Vorm een quenelle van het marscapone-knoflook mengsel en plaats deze naast de Moelleux op het bord.
  5. Steek de twee stukken Didess zwarte kroepoek van inktvisinkt in de quenelle.
  6. Voeg drie kleine toefjes van de Bresc zwarte knoflookpuree toe rondom de Moelleux.
  7. Garneer met enkele Shiso Purple cress blaadjes.
×

Ingrediënten

  • 1 kant-en-klare Moelleux van chocolade
  • 100 gram geslagen marscapone
  • 2 theelepels Bresc zwarte knoflookpuree (en een beetje extra voor garnering)
  • 2 stuks kant-en-klare Didess zwarte kroepoek van inktvisinkt
  • Shiso Purple cress voor garnering

Publicatie datum: 01 december 2023

Gerelateerde recepten