Hertencarpaccio met kruidenmayonaise

Hertencarpaccio met krokante papadums, verfijnde kruidenmayonaise en vijgenconfituur. Een smaakvolle en elegante starter.

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en frituur hierin de pappadums kort zodat ze in omvang verdubbelen, maar wel licht van kleur blijven. Laat uitlekken. Pureer de dragon en dille door de mayonaise en schep in een spuitzak.
  2. Leg de hertencarpaccio op de pappadums. Zet er kleine stipjes van de kruidenmayonaise en kleine stipjes vijgenconfiture op. Garneer met de cressen, bloemetjes en overige kruiden en serveer.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 bak hertenstoofschotel (700 g, Ruig)
  • 4 takjes bladpeterselie, de blaadjes gehakt
  • 4 takjes tijm, gerist
  • 1 plak bladerdeeg
  • 1 ei, losgeklopt

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 24 juni 2024

Gerelateerde recepten

Ook interessant