Werken met maandmenu’s is een interessante optie. Het maakt werken met seizoensgebonden producten bijvoorbeeld mogelijk. Bovendien creëert het bij je gasten een gevoel van exclusiviteit tegenover het normale menu. Met een maandmenu kun je marges optimaliseren door slimme inkoopkeuzes te maken en kosten te besparen.
Een goed doordacht maandmenu of een special van het huis trekt niet alleen gasten aan, het kan zeker ook je marges vergroten. Ontdek de voordelen van werken met deze slimme menuconcepten zonder in te leveren op creativiteit.
Onze culinair adviseurs hebben een aantal handige tips voor je. Ze kijken regelmatig naar de basisingrediënten van populaire gerechten waarmee je tijd kunt besparen, zodat jij meer ruimte hebt om je eigen signatuur aan het gerecht toe te voegen.
Denk aan het inkopen van:
Op deze manier kun je de bereidingstijd verkorten zonder concessies te doen aan de smaak en kwaliteit die je gasten verwachten.
Wil je geen enkele actie missen en slim inkopen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates en tips om jouw keuken efficiënter en winstgevender te maken. Mis geen enkele kans om inspiratie op te doen en blijf je gasten verrassen met heerlijke gerechten.
We geven je graag een aantal voorbeelden van slimme maandmenu's met veel marge. Door in te kopen tijdens acties vergroot je natuurlijk ook je rendement op je menu. Laat je inspireren, ga zelf aan de slag en maak een succes van jouw menu van de maand!