Steak tartare van wortel met koolrabi en gepekelde eidooier
Vegetarische steak tartare van gepofte wortel met ingelegde koolrabi en gepekelde eidooier
Onze culinair adviseur Sietse is samen met Jorn, Niels en Rob, drie vakgenoten, aan de slag gegaan met BEWUST koken. Hoe zij dit doen en wat hun filosofie is hebben ze door vertaald naar onderstaande gerechten, laat je inspireren.
Snel aan de slag om nog BEWUSTER te werken? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang:
✔ Verhalen en receptinspiratie van jouw vakgenoten: hoe werken zij BEWUST?
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim en duurzaam in te kopen
✔ De laatste trends, ontwikkelingen en events
Laat je inspireren door je aan te melden
Wat zijn de gerechten die jouw vakgenoten inspiratie hebben geboden? En hoe kunnen wij die vertalen in een BEWUST gerecht? Dat zie je in de onderstaande foodswaps. Laat je inspireren door deze denkwijze. Want welke hardloper op jouw menukaart zou jij BEWUST(er) kunnen maken?
Bestaande gerechten in een BEWUST jasje gieten, dat is wat onze chefs hebben gedaan. Zo hebben zij de tonijn vervangen door een kleiner stukje Hollandse kingfish afgwerkt met onder andere groene asperges en zeekraal.
Ook de klassieke carpaccio hebben onze chefs BEWUST ingestoken. Ze hebben zich laten leiden door de rode biet. Dit gerecht is afgewerkt met roodlof en witpuntradijsjes.
Vegetarisch koken is niet meer weg te denken uit de keuken, maar hoe zorg je ervoor dat je jouw gast blijft verrassen met écht andere smaken? Daar denken onze chefs graag in mee. Laat je inspireren.
Dat kan met de Eerlijk & Heerlijk Slimme Keuken componenten. Slimme Keuken is een foodconcept dat jou meer marge in minder tijd oplevert, met behoud van kwaliteit en ruimte voor creativiteit. Benieuwd? Vraag dan het receptenboek aan of bekijk de onderstaande BEWUSTE Slimme Keuken componenten.